behiki
La millor selecció de producte boví madurat
Descobreix més sobre Behiki
Seleccionem peces a Dinamarca, Alemanya, Àustria, el Regne Unit i Holanda per accedir a les millors races.
Complementem aquest catàleg amb races de la península ibèrica, autòctones, tals com Rubia Gallega, Asturiana, o la nostra pròpia Angus Girona criada a les nostres granjes.
Angus
Holstein
Hereford
Rubia Gallega
Simmental
Minhota
30-40 dies 
de maduració
El procés de maduració busca aportar a la vaca la textura d'una vedella a la vegada que manté el seu sabor intens i optimitzat amb un bon control de temperatura, humitat i moviment de l'aire. La maduració és el procés a partir del qual obtenim major tendresa per animals de major edat, que han tingut la vida suficient com per engreixar-se i constituir una bona musculatura i conformitat. La nostra cap de qualitat recomanda maduracions d'entre 30-40 dies, temps suficient per aportar la tendresa necessària a un producte seleccionat a origen que ens garanteix intensitat de sabor.

D'entre totes les nostres peces, les més valorades son aquelles de pastura, que aporten una dolçor adicional al greix de la vaca. Això és només possible en entorns humits i de terres fèrtils, tals com Dinamarca, Àustria o zones del país de Gal.les o d'Irlanda, allí on es fa possible la pastura i l'alimentació de pasto òptim per una millor ingesta de la seva alimentació.
Descobreix més sobre Behiki